Voldoet mijn kwaliteitsorganisatie nog steeds aan alle bedrijfsbehoeften?

Bedrijven veranderen, markten bewegen en de eisen van klanten of regelgevende instanties kunnen drastisch veranderen. Als u zich afvraagt of uw kwaliteitsborgingsorganisatie of product regelgeving diensten nog steeds voldoen aan de zakelijke behoeften of als u denkt dat veranderingen in uw organisaties, diensten en ondersteunende systemen waarschijnlijk nodig zijn, maar niet precies weet hoe deze verandering eruit moet zien of hoe deze tot stand moet worden gebracht, kan ik u wellicht adviseren en ondersteunen. Omdat ik tijdens mijn loopbaan vaak betrokken ben geweest bij dergelijke beoordelings- en transformatieprocessen, kan ik u objectief begeleiden bij dergelijke veranderingen en transformaties, ongeacht de drijfveren en het gewenste resultaat.

Als u dit onderwerp in meer detail wilt bespreken, gebruik dan het contactformulier.