35 jaar ervaring

Mijn naam is Bart Schulte, ik ben een senior leidinggevende in de levensmiddelenindustrie met diepgaande kennis in het beheer van kwaliteitsmanagement, regelgevingszaken, levensmiddelen technologie en verpakkingsontwikkeling, gezondheid op het werk, veiligheid en milieu met meer dan 35 jaar branche-ervaring in FMCG en BtoB: Solina Group, DSM-Firmenich, McCain Foods, McCormick&Co Inc, Schweppes, Mars en Unilever (Bestfoods).

Na een rijke carrière in de levensmiddelenindustrie heb ik besloten om mijn ervaring tot uw dienst te stellen door in 2023 mijn eigen consultancybedrijf FISIQA op te richten.

Als u op zoek bent naar externe ondersteuning bij het management van corporate Quality Assurance en Food Safety, bijvoorbeeld bij :

  • Functionele strategieontwikkeling en implementatie
  • Organisatorische efficientie en transformatie om te voldoen aan bedrijfsbehoeften
  • Risicomanagement en crisismanagement in de levensmiddelen sector, supply chain risicomanagement
  • Onafhankelijke kijk op uw organisatie en werkwijzen
  • Coaching

Dan bent u in goede handen !

Ik ben zeer vertrouwd met alle toepasselijke kwaliteits- en veiligheidsnormen voor de voedingsmiddelenindustrie, GFSI, ISO of andere.

Bij alles wat ik voor u kan doen, zult u profiteren van mijn vaardigheden op het gebied van people management en mijn brede technische hands-on kennis van voedselverwerking, levensmiddelen ingrediënten en verpakkingsoplossingen.

Neem contact met me op voor specifieke inzichten in de levensmiddelenindustrie of voor meer strategische projecten waarbij ik ondersteuning kan bieden in mijn domein van managementervaring.

Als lid van Food Safety Experts kan ik u ook ondersteunen met aanvullende diensten.

Voor meer informatie: